Всички категории

Статии

Начало> Статии

Пуснат е първият в света хибриден кран за всякакви терени и Zoomlion води индустрията в ерата на новата енергия

Време: 2022-07-07 Хитове : 126

На 11 април Zoomlion пусна първия в света хибриден кран за всякакъв терен ZAT2200VE863. Този продукт е поредното иновативно постижение, направено от Zoomlion в областта на новите цифрови технологии, новата енергия и новите материали след пускането на пазара на първия чисто електрически кран в света, демонстриращ напредналата технология на Китай в разработването на нова енергия и кранове за всякакви терени. Световна водеща сила.

1

През последните години, водена от политическото насърчаване и пазарното търсене, индустрията на строителните машини се ускори в новата енергийна ера. Хибридните строителни машини имат характеристиките на нисък разход на гориво, по-малко замърсяване, нисък шум и висока енергийна ефективност, което е благоприятно за насърчаване на енергийната трансформация и технологичното надграждане в индустрията.

Хибридният кран за всякакъв терен ZAT2200VE863 е продукт, който отразява цялостната техническа сила на Zoomlion. Въз основа на техническите постижения, натрупани в областта на новата енергия и кранове, ZAT2200VE863 има изгодна хибридна мощност и реализира допълващите се предимства на двете енергийни системи на електричество и гориво. Задвижван от двойния бензинов и електрически двигател, ZAT2200VE863 е по-мощен, с максимална изходна мощност от 360kW.

Според докладите продуктът има три режима на работа на повдигане: чисто електрическа работа, работа с щепсел и работа за генериране на електроенергия, захранвана с гориво, която може напълно да се адаптира към различни работни условия и сценарии на приложение. Сред тях, в чисто електрически режим на работа, устройството може да работи самостоятелно с батерия в продължение на 8 часа. По време на работа в режим plug-in външното 380V AC захранване може да се използва за зареждане на батерията на автомобила. Когато мощността на батерията е недостатъчна или обектът не може да бъде включен, горивният двигател на шасито задвижва генератора, за да генерира енергия, за да осигури мощност за операцията по повдигане, а дизеловият двигател винаги работи в диапазона на икономичен разход на гориво, съответстващ на двигателя, спестявайки 35 % в сравнение с конвенционалните кранове, работещи с гориво.

Според съответното техническо лице, отговарящо за Zoomlion, тъй като чисто електрическите и plug-in режимите не консумират гориво и урея, те са по-екологични и икономични. Според оценки, използването на чисто електрическо управление на автомобила може да спести повече от 100,000 XNUMX юана в разходите за гориво в сравнение със същия тонаж на превозни средства с гориво.

2

В сравнение с 25-тонните кранове, пуснати в момента в страната и чужбина, тонажът на Zoomlion ZAT2200VE863 е увеличен почти 10 пъти, достигайки 220 тона. В същото време основната стрела на този продукт е напълно удължена на 85 метра, а максималният капацитет на повдигане на напълно удължената стрела е 7.2 тона.
В съответствие с националните политики, индустриалните тенденции и изискванията на пазара, Zoomlion продължава да засилва интеграцията и иновациите на нови технологии като нови цифрови технологии, нова енергия и нови материали. Продуктите от висок клас продължават да се появяват и конкурентоспособността на пазара продължава да се увеличава, образувайки комбинация от внедряване на технологии и итерация на продукта. Добродетелен кръг. Именно благодарение на непрекъснатите пробиви в новите технологии и други аспекти, беше постигнат ZAT2200VE863, първият в света хибриден кран за всякакви терени.

Преди това Zoomlion пусна иновативни продукти от висок клас като първия в света чисто електрически кран за камиони и първия в индустрията камион с помпа с въглеродни влакна. Въз основа на точното разбиране на пазарното търсене и техническото натрупване през годините, новите енергийни продукти на Zoomlion обхващат кранове, камиони-помпи, камиони-миксери, въздушни работни платформи, аварийно оборудване, машини за изкопни работи, минни машини, тежкотоварни шасита и други серии. Той използва комбинация от чисто електрическа, водородна горивна клетка и хибридна мощност.

Пускането на първия в света хибриден кран за всякакъв терен е ново постижение на технологичните иновации и изследователската и развойна дейност на Zoomlion, както и нова отправна точка. В бъдеще Zoomlion ще се придържа към технологичното развитие, ще продължи да надгражда в посока на нови цифрови технологии, нова енергия и нови материали и ще води дигиталното, интелигентно и зелено развитие на индустрията.Предишна: None

Следващия : Димът и прахът са огромни, а в пустинята, пълна с жълт пясък, се строи стадион Star Landmark