Всички категории

Статии

Начало> Статии

Димът и прахът са огромни, а в пустинята, пълна с жълт пясък, се строи стадион Star Landmark

Време: 2022-07-07 Хитове : 78

Един след друг "квалифицирани работници", облечени в аврора зелено, непрекъснато се занимават на строителната площадка. С тяхна помощ над 70% е завършена основната конструкция на проекта за стадион Нджамена в Чад и постепенно се оформя спортна „Перла“, символизираща приятелството между Китай и Чад и щастливия живот на жителите на Чад. Тези заети „квалифицирани работници“ са строителните машини и оборудване ZOOMLION, които са тествани на пазара.

1

Съответният отговорник за Zoomlion каза: „В момента в проекта за стадион N'Djamena в Чад Zoomlion е оборудван с близо 10 комплекта строителни кранове, багери, булдозери, машини за изпомпване на бетон и др. Оборудването е основна сила в изграждането на проекта. Дори в тази среда, пълна с жълт пясък, тези съоръжения все още ефективно гарантират напредъка на проекта по силата на силната им приложимост към работните условия и отличното им представяне.
Проектът за стадион Нджамена в Чад е един от резултатите от изпълнението на специфичните мерки от „Осемте действия“ на срещата на върха в Пекин на Форума за китайско-африканско сътрудничество и е крайъгълен камък в сътрудничеството между Китай и Чад. Строителната площ на проекта е около 16 хектара. След завършване, той може да побере 30,000 XNUMX души, които да гледат мача едновременно. Той може също така да бъде домакин на междуконтинентално състезание на ниво "Купа на Африка", както и национални индивидуални състезания и мащабни културни дейности.

2

В допълнение към подпомагането на проекта за стадион N'Djamena в Чад, оборудването на Zoomlion също е участвало в много известни широкомащабни проекти в Африка, като петролното поле и проекта за тръбопровод Hoima в Уганда и най-голямата водноелектрическа централа в Танзания - Хидроелектрическият проект на Юлиус Ниерере, новата столица на Египет и др.

3

Разбираемо е, че Zoomlion е една от първите компании в китайската индустрия за строителни машини, навлезли в Африка. След години на интензивно развитие на пазара, Zoomlion установи стабилно пазарно оформление в Африка чрез създаване и подобряване на своята канална мрежа, насърчаване на стратегии за локализация и укрепване на системата за поддръжка за сервизни части. В момента Zoomlion се превърна в тримата най-големи китайски износители на строителни машини и селскостопански машини в Африка, излагайки красив план за Zoomlion в Африка.

Предишна: Пуснат е първият в света хибриден кран за всякакви терени и Zoomlion води индустрията в ерата на новата енергия

Следващия : 200+ единици машини се насочват към Турция