Всички категории

Статии

Начало> Статии

Церемония по подписване на глобално стратегическо партньорство със Zoomlion

Време: 2022-06-20 Хитове : 98

1

Hunan Overseas Home Information and Technology Co., Ltd е платформа, посветена на предоставянето на услуги за предприятия, които имат за цел да развиват задгранични пазари чрез свързване на таланти и институции от среден до висок клас и създаване на задгранични сервизи. Базиран в 18 африкански държави и следван от 120,000 500+ таланти от среден до висок клас в чужбина, Overseas Homes се превърна в мост за 2,000+ африкански бизнес институции и обслужва 2016+ предприятия и организации от създаването си през 30 г. Като строително звено на центърът за услуги за сътрудничество между Китай и Африка, един от осемте основни механизма за икономическо и търговско сътрудничество с Африка, предложен от провинция Хунан, както и офисът Чанша на Китайско-африканския бизнес съвет, отвъдморския дом установи превъзходна мрежа от връзки по целия свят . Свързана с Overseas Homes, Hunan Hisoon Supply Chain Co., Ltd се ангажира с международно сътрудничество в производствения капацитет, търговия с внос и износ и услуги по веригата за доставки, базирани на световния пазар. Основно се занимава с износ на строителни машини, специално оборудване за аварийно спасяване, нови енергийни и безжични комуникационни продукти, които се продават в повече от XNUMX страни и региони по целия свят.

Zoomlion Heavy Industry Science & Technology Co., Ltd, създадена през 1992 г., регистрирана на фондовата борса в Шенжен през октомври 2000 г. и регистрирана на пазара на H-акции в Хонг Конг през 201 г. Това е лидер в китайската индустрия за производство на строителни машини и оборудване , но и една от първите партиди иновативни предприятия в окръга. Основно се занимава с научноизследователска и развойна дейност и производство на голямо високотехнологично оборудване, необходимо за ключови национални инфраструктурни строителни проекти като строително инженерство, енергийно инженерство и транспортно инженерство.

В хода на обмена Hisoon и Zoomlion са установили добри отношения на сътрудничество и продадена основа за сътрудничество. С нарастването на развитието на сътрудничеството, за да се даде пълна игра на индустриалните предимства на двете страни и да се насърчи възмездното развитие на след пълно обсъждане и приятелски преговори, страните се съгласяват да подпишат това споразумение за партньорство въз основа на принципа на доброволност, равенство, взаимни ползи и надеждност.


Предишна: 200+ единици машини се насочват към Турция

Следващия : None