Всички категории

Статии

Начало> Статии

200+ единици машини се насочват към Турция

Време: 2022-07-06 Хитове : 50

Наскоро, след няколко дни на доставки, повече от 200 комплекта оборудване от висок клас на Zoomlion успешно завършиха "качването". Със звука на плътно и високо свирене те ще отплават от пристанище Тиендзин и ще ги изпратят в Турция, започвайки ново пътуване в помощ на местното строителство. Тази пратка е най-голямата еднопартидна експортна поръчка от китайската индустрия за строителни машини през последните години, което демонстрира силната конкурентоспособност на китайското производство, което е известно в целия свят.

1

Съответният персонал на Zoomlion Overseas Company представи: „От тази година продуктите на компанията продължават да се продават добре на световния пазар и стотици единици са излезли в морето една след друга. Повече от 200 единици оборудване, изпратени този път, покриват Машини, бетонови машини, земекопни машини, въздушни работни машини и т.н., включват почти всички видове строителни машини под Zoomlion, реализирайки пълен разцвет.“

Различни продукти се продават добре в чужбина. В допълнение към възстановяването на световната икономика и освобождаването на търсенето на международния пазар, Zoomlion също се възползва от наслагването на множество предимства като отличното представяне на продуктите на Zoomlion, пробиви в ключови основни технологии и глобализация.

Според докладите, като вземем за пример изнесения камион с помпа, в трите твърди индикатора за обем, натиск и височина на плата, Zoomlion е на водещо ниво в индустрията. Той е оборудван със собствено разработената от компанията система за активно намаляване на вибрациите на стрелата, което прави работата по-стабилна. , точността също е по-висока.

Чрез ключови технологии като машини, електричество и хидравлика, Zoomlion ZE215E-10, ZE135E-10 и други продукти за багери не само имат висока надеждност и стабилност, но също така имат дълъг експлоатационен живот, което може да помогне на клиентите ефективно да контролират разхода на гориво. конкурентни.

2

3

Предишна: Димът и прахът са огромни, а в пустинята, пълна с жълт пясък, се строи стадион Star Landmark

Следващия : Церемония по подписване на глобално стратегическо партньорство със Zoomlion