Всички категории

Кран за всички терени

Начало> Продукти > Кран за всички терени

20
Zoomlion All Terrain Crane Zat2000v743.1 200ton, важен модел със супер равенство и отлична работна производителност, гореща разпродажба

Zoomlion All Terrain Crane Zat2000v743.1 200ton, важен модел със супер равенство и отлична работна производителност, гореща разпродажба


Характеристика на продукта

Кранът за всякакъв терен ZAT2000, който използва добре нашите няколко десетилетия технологична кристализация в проектирането и производството на мобилни кранове, съчетани с международно напреднали технологии, е продукт с висока производителност и висока надеждност, проектиран и разработен, за да отговори на изискванията на пазара. Този високотехнологичен продукт, съчетаващ механични, електрически и хидравлични системи като цяло, има толкова много предимства, като добра производителност на управление, отлично представяне на микропозициониране, голям капацитет на повдигане и супер височина на повдигане, че е активен в различни области. Този продукт може да се използва широко в химическата промишленост, минни предприятия, петролни полета, пристанища и строителни обекти и т.н., с изключение на области със силни електромагнитни вълни, за извършване на повдигащи и монтажни работи.
Този продукт е кран за всякакви терени с функция за завъртане в пълен обхват, телескопични секции на стрелата и електрохидравлични пропорционални управлявани системи. 5-осното (3 задвижвани оси и всички управлявани оси) шаси с пълна ширина със специално предназначение е произведено от Zoomlion, осигуряващо широка видимост, просторна кабина и луксозна декорация.

Най-новият електрохидравличен пропорционален управляващ клапан с функция за разпознаване на натоварването, множество бутални променливи помпи и отворена/затворена променлива система гарантират, че всеки изпълнителен механизъм използва пълноценно работната си способност.

Два джойстика могат да осигурят на крана плавни едновременни движения между „Навиване на макара/навиване на основната лебедка/спомагателна лебедка“, „Дерик“, „Въртене“ и „Телескоп“, което значително подобрява ефективността на работа. Джойстиците имат такива предимства като лесна и гъвкава работа, гладка и надеждна работа и безстепенно регулиране на скоростта и др.

Предпазните устройства като предпазен клапан, баланс вентил, хидравличен фиксатор и спирачен клапан и др. в хидравличната система са срещу спукване на тръби и маркучи.

Пълните осветителни системи и устройствата за безопасност, като ограничител на момента на натоварване, могат да осигурят вашата безопасност по време на работа и са удобни за нощна работа.

Характеристики
ТочкаСтойностЗабележки
Работно представянеМакс. номинална товароподемност кг200000
Макс. товарен момент на основната стрела kN.m6664На 8 м радиус
Макс. височина на повдигане на основната стрела m72Параметрите не включват отклонение на основната стрела и стрелата. Стойността в скобите е стойността с инсталирани разширения.
Макс. височина на повдигане на стрелата m95 / (103)
Скорости на работаМакс. скорост на подемното въже (главна лебедка) m/min120На 4-ти слой
Макс. скорост на въжето на подемника (спомагателна лебедка) м / мин70На 4-ти слой
Време за удължаване на стрелата мин12Влияе се от температурата и оборотите на двигателя
Време за издигане на стрелата s97
Скорост на въртене r/min0 - 1.4
ШофиранеМакс. височина над морското равнище m2000
Макс. скорост на движение km/h75
Макс. наклон %40
Мин. диаметър на завиване m20
Мин. просвет мм305
Ограничения за изгорелите замърсители и димаСъобразете се със съответните стандартиGB3847-2005GB17691-2005 (Национален етап IV)
Разход на гориво на сто километра L78
МасаСобствено тегло при шофиране кг60000Отстранете куката, подвижната противотежест, стрелата, ролката на петела, върха на стрелата, подложките на конзолата, плъзгащите се греди, основните и спомагателните лебедки, стоманените въжета на лебедките и резервната гума и източете хидравличното масло от надстройката преди превозното средство шофиране.
РазмериГабаритни размери (Д × Ш × В) мм15660 × 3000 × 4000
Разстояние на конзолата (L) m8.9
Разстояние на конзолата (W) m8.3
Дължина на основната стрела m13.4 - 72

2

СЪОБЩЕНИЕ